Bröllop? Gratulerar!

Hoppas ni har kommit en bra bit i planeringen och att allt känns bra. Med en vacker bröllopsfilm får ni sparat er dag på bästa möjliga sätt.
Väljer ni att vi ska filma talen, lekarna och vigseln i heltagningar så slipper ni sitta och titta genom bröllopsalbumet och säga: ''Vad var det han sa i sitt tal?'' eller ''Hur gick den där leken till nu igen?''. 

Nedanför kan ni se 3 av våra favoritfilmer. Alla med olika teman och stilar så att ni kan få en uppfattning av vad ni kan förvänta er av oss.
På grund av integritetspolicy har vi valt att inte dela några ''långfilmer'' d.v.s. de filmer som innehåller hela tal, vigsel, lekar, etc.

Hur går det till?

Ibland glömmer jag att alla inte är lika vana vid bröllop som vi är men oroa er inte.  Vi bestämmer tillsammans vilka tider vi ska vara på plats, vilka önskemål och egna tankar ni har, hur länge vi ska stanna (det är inte ristat i sten) och om ni har speciella händelser på bröllopet utöver ''de klassiska'' som vi behöver känna till.

Innan dagen kommer, stämmer vi av så att alla nerver är samlade och att inga konstigheter har uppstått. Vi begär inte någon handpenning men vi ber er ha så mycket framförhållning ni kan vid eventuell avbokning. 

När ni bokar bestämmer vi också en tid för ett möte, fysiskt eller digitalt, så vi kan lära känna varandra lite och gå igenom det ni har hunnit planera hittills. 

Vill du boka eller har du funderingar?

Tryck på kontaktknappen så tas du vidare till våra kontaktuppgifter där du kan välja att maila, ringa eller fylla i ett frågeformulär.