Historien om
OMEDIA PRODUKTION

Det hela började när Felix 2016 flög till Lofoten i Norge för att jobba som kock. Det var hans första jobb utomlands och han hade redan börjat tröttna på restaurangbranschen. Felix hade precis tagit studenten och var spänd inför att flytta till ett så vackert ställe. Under hans tid i Lofoten köpte han sin första enkla kamera och började fota landskapen.

Skärmbild (24).png

Efter första resan till Norge kom Felix tillbaka till Karlstad och fortsatte jobba som kock på ett hotell fram till Mars 2017.
Då flyttade han tillbaka till Norge fast den här gång till Geiranger där han jobbade i 8 månader som kock. Under tiden köpte han en ny kamera, en drönare och började filma mer än vad han fotade.
Nästan varje dag åkte Felix runt bland berg och vattenfall och filmade. Han började klippa ihop filmer och satt uppe sent på nätterna för att lära sig mer. 

När tiden i Geiranger tog slut fick Felix filma åt en restaurang i Karlstad. De blev väldigt nöjda trots att det var han första riktiga reklamfilm och efter det bestämde sig Felix för att aldrig mer jobba som kock och istället börja jaga drömmen om att bli videograf på heltid.

Tre år gick åt till att satsa fullt ut på filmproduktion och att bygga en stadig portfölj. I början av år 2021 flyttade Omedia verksamheten ner till Göteborg och satsar nu stenhårt på att etablera sig i Sveriges bästa stad. 2021 var också året då Felix äldre bror Adam började lära sig konsten att skapa content för företag såväl som privatpersoner. Nu består inte längre Omedia Produktion utav en Olofsson utan två.