Så vad kostar...

FILMPRODUKTION?

När det kommer till filmproduktion så är det svårt att ge ett exakt svar. Man kan jämföra det lite med frågan:

Hur långt är ett snöre?
Det absolut bästa du kan göra är att ringa eller maila och fråga men om du vill veta på ett ungefär kan du följa riktlinjerna nedanför.

Det minsta projektet vi kan göra kostar 5.000 kr. I denna kategorin faller ''Quick Ads'' eller filmer med kortare planering och produktionstid. 

I nästa kategori har vi 10.000-15.000 kr. I denna kategorin faller filmer som kräver mer planering, eventuella köp- eller hyreskostnader. I denna katogorin faller de flesta filmer som vi på Omedia gör.
Det kan vara en promotionfilm för ett företag. En produktfilm som visar upp produkten på bästa sett eller enklare reklamfilmer. 

I sista kategorin har vi Från 20.000 kr. I denna kategorin faller filmer som kräver mycket planering, evntuella köp- eller hyreskostnader, skådespelare, make-up etc.
I denna katogorin faller de flesta större reklamfilmer samt bröllopsfilmer. Filmer som kräver extra mycket tid, och planering helt enkelt.

 

Så vad kostar...

FOTOPRODUKTION?

När det kommer till fotoproduktion kan det också vara lite svårt att ge ett exakt svar på vad det kostar men de fotoproduktioner vi på Omedia brukar ägna oss åt kostar oftast mellan 3.000 och 10.000 kr
Här faller då produktioner som sträcker sig från enklare porträtt till att fota av en hel meny eller göra mer lite mer avancerade produktioner där bilderna kan behöva mycket efterbehandling i t.ex Photoshop.

Men som tidigare nämnt är det absolut bästa du kan göra att höra av dig och berätta vad du vill göra så vi kan återkomma med ett exakt pris för er produktion


REDO ATT SKAPA MAGI?