Behöver du hjälp med

SOCIALA MEDIER (SoMe)

Att komma igång med sociala medier kan kännas skrämmande helt klart! Det är mycket att hålla koll på och det kan kännas krångligt även om alla andra får det att se så lätt ut. 
Omedia Produktion är din huvudvärkstablett i detta! Vi kan hjälpa dig att planera, skapa och till och med publicera innehåll så du slipper tänka på det.

Sociala medier är helt klart det smidigaste och mest kostnadseffektiva sättet att marknadsföra sig på idag och det är synd att fler inte utnyttjar kraften i sociala medier. Det vill Omedia ändra på!


Det finns för tillfället två olika paket att välja mellan. Om du känner att inget av dem passar er så kan du höra av dig till oss så anpassar vi ett paket som passar er och er verksamhet. I så fall kan du välja själv mellan film- och fotoproduktion till flödet, reels och stories.

SMALL BOX

Detta paketet passar dig som vill smyga dig på lite och se ifall detta är något för er. 
Det innehåller nog med material för att kunna synas bra, samtidigt som det inte är överväldigande om du är ny.

I SMALL BOX INGÅR:
8 st professionella bilder.
2 st professionella filmer.

15.000 kr

BIG BOX

Detta paketet passar dig som känner att du har koll på sociala medier men vill ha hjälp att skapa mer material. Även för dig som är ny för sociala medier men ändå känner att du vill satsa fullt direkt.
 

I BIG BOX INGÅR:
16 st professionella bilder.
4 st professionella filmer.

Story/Reel-format till allt material som skapas.

20.000 kr

HUR GÅR DET TILL?

Produktion:

I båda paketen kommer vi att ses en eller två gånger i månaden för att producera materialet.
Vi filmar och fotar och ni väljer själva om ni vill vara med på plats eller inte.  


Redigering:
Efter att vi har producerat materialet är det dags för att snygga till det. Retuschera bilder och klippa ihop filmer. Detta görs inom 3-5 arbetsdagar.

Leverans:
När allt är klart skickar vi alla filer till er namngivna och klara för publicering. Detta sker digitalt via t.ex Wetransfer eller Dropbox. 


 


REDO ATT SKAPA MAGI?